Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, mesaj pentru românii din Diaspora: Sunt puțini, prea puțini politicieni care pot spune astăzi că au făcut bine românilor

facebook.com
Gabriel Oprea

Liderul UNPR Gabriel Oprea a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj pentru românii din Diaspora.

''Dragi români din Diaspora,

Știu că ați plecat din țară pentru a le asigura copiilor dumneavoastră un trai mai bun și mai multe șanse în viață. Știu că nu vă simțiți fericiți și compleți departe de casă. Știu că vă e greu și că întotdeauna România va fi Acasă. Aici vă sunt rădăcinile, parinții, prietenii din copilărie, amintirile, mâncarea cea mai gustoasă, apa cea mai dulce și cerul cel mai senin. Ați lăsat aici o bucatică din ființa dumneavoastră și ați plecat cu dorul de tot ce iubiți.

Vă respect din toată inima pentru curajul dumneavoastră de a lua totul de la capăt pe alte meleaguri, printre străini și vă apreciez sincer pentru că ați reușit să razbateți, să depășiți toate dificultățile.

Noi, cei din UNPR, ne iubim țara, așa cum și dumneavoastră, românii din diaspora, o iubiți. Știu că sunteti patrioți și vreți ca România să fie bine, să meargă pe drumul evoluției, vreți ca românii să fie fericiți. Și noi vrem asta.

Mulți dintre dumneavoastră vor să se întoarcă acasă, la un moment dat și e firesc să vă doriți ca aici lucururile să fie așezate, vă doriți legi mai bune, salarii pe măsura muncii, condiții de viață “ca afară”.

Citește și: Viorica Dăncilă, măsuri de urgență după ce inundațiile au făcut prăpăd: Locuințe modulare pentru sinistrați

Si noi ne-am săturat de instabilitatea de tara, de ignoranța multora dintre politicieni, de slaba lor pregătire, de jocurile politice și de interese, care nu aduc beneficii țării și românilor.

Sunt puțini, prea puțini politicieni care pot spune astăzi că au făcut bine românilor, sunt puțini cei care pot demonstra cum au ajutat ei populația, ce beneficii au adus țării, prin participarea lor la guvernare sau din Parlament. Ne numarăm printre cei care chiar au lăsat ceva în urmă, pe unde au trecut. Cei mai mulți dintre români știu asta.

De aceea, venim în fața dumneavoastră cu oameni care și-au slujit țara toată viața, care iubesc pamântul acesta, au sacrificat totul pentru apărarea lui și pentru viitorul copiilor noștri. O echipă nouă, hotărâtă să facă acest proiect să reusescă. Și vă invităm să vă alăturați patrioților din partidul nostru. Putem schimba România în bine, împreună. Știm că așa cum este astăzi, nu se mai poate. Avem dorința și capacitatea de a face această schimbare.

Și avem ceva foarte important în comun: și noi, cei din UNPR, și dumneavoastră, românii din diaspora, ne iubim țara!

Le mulțumesc tuturor celor care, de departe, din țările în care i-a purtat viața, au înțeles acest lucru și ni s-au alăturat. Le mulțumesc pentru că au încredere în noi și în proiectul UNPR. Suntem puternici împreună, vom munci și vom face astfel încât să contăm, să producem schimbarea în bine a României.

Români patrioți sunt peste tot în lume. Noi ne adresăm lor, patrioților români de pe orice meleaguri. Putem, împreună, să aducem progres României. Putem să aducem parinții și copiii din nou împreună, in bunăstare, într-o țară care își protejează cetățenii și le asigură cele mai bune condiții de viață.

Le mulțumesc celor care s-au înscris și celor care continuă să se înscrie în organizația UNPR Diaspora și îi asigur că au făcut o alegere care nu-i va dezamăgi. Putem și vrem să facem multe și am convingerea că vom face. Ne pregătim temeinic pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor, luptăm împreună, românii patrioți din țară și din afara ei și vom reuși!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Dumnezeu, Onoare, Patrie!'', a scris Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.