Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea pierde procesul cu Ministerul Educației și Guvernul într-un dosar controversat

facebook.com
Gabriel Oprea

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a pierdut procesul prin care dăduse în judecată Ministerul Educației și Guvernul României după ce i-a fost retras titlul de doctor. Anunțul este făcut de Emilia Șercan, jurnalista care a publicat ancheta despre teza de doctorat plagiată a fostului vicepremier.

Sondaj EXPLOZIV după revocarea lui Kovesi - Politică, justiţie sau retragere din viaţa publică? Ce decizie ar trebui să ia fosta șefă DNA

„Gabriel Oprea, tatal tuturor impostorilor academici din Romania, a pierdut, pe fond, acum trei zile procesul prin care daduse in judecata Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei dupa ce i-a fost retras titlul de doctor. Ordinul de retragere a titlului de doctor fusese semnat de ministrul Mircea Dumitru pe data de 1 septembrie 2016. Eu publicasem ancheta despre teza de doctorat plagiata a lui Oprea pe 1 iulie 2015. Mai urmeaza recursul, care se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa in contenciosul administrativ este greu de intors in recurs o decizie data pe fond. Asa ca, ramane cum am stabilit: Gabriel Oprea, #doctorinimpostura.”, scrie Șercan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.