Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea revine cu o veche inițiativă: vrea impozitarea marilor averi

oprea 1

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participa sâmbătă, 7 martie 2020, la Reuniunea Regională a organizațiilor județene din Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinți și Olt, desfășurată la Craiova. Întâlnirea a avut ca temă principală strategia partidului pentru alegerile din acest an.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

Liderul UNPR și-a exprimat aprecierea pentru specialiștii din UNPR care au activat sau activează în administrația locală și centrală, precum și în domeniul militar, subliniind că România are în prezent mare nevoie de specialiști în instituțiile statului, dar și de oameni care își fac datoria cu onoare.

“Pregătim listele cu candidații pentru primării, consilii județene și locale și de aceea, în această perioadă mă deplasez în toate zonele țării, pentru a găsi, împreună cu colegii mei din organizațiile județene, cele mai bune soluții. UNPR are profesioniști în toate domeniile de activitate, care sunt gata să se pună în slujba comunităților din care fac parte și vrem să venim cu cele mai bune propuneri”, a declarat Gabriel Oprea.

Oprea a reiterat ideea creării unui pol de centru-stânga, a unei alianțe între partide, pentru ca stânga politică să fie mai bine reprezentată.

“Ne aflăm într-un moment mai complicat pentru stânga politică și, în opinia mea, ar fi binevenită ideea de a exista o voce comună pe această zonă, o alianță a forțelor de stânga. Este necesară o polarizare a stângii. Dar, în orice caz, noi ne pregătim si să mergem singuri în următoarele bătălii electorale” a precizat liderul UNPR.

El a reamintit de inițiativa UNPR privind taxarea marilor averi: “Considerăm că este necesară reluarea unei inițiativei lansate de UNPR în urmă cu câțiva ani și anume taxarea marilor averi. Este vorba despre impozitarea cu 3% a averilor mai mari de 500.000 euro, pentru o perioadă de trei ani. Specialiștii noștri vor adapta proiectul inițial la contextul anului 2020. Acest proiect va ajunge din nou pe masa Parlamentului și, sperăm noi, va fi și adoptat. Banii rezultați vor fi direcționați spre sănătate, educație, securitate națională”, a mai spus Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.