Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriel Tamaș, EMOȚIONAT de gestul fanilor: l-au așteptat acasă cu torțe și artificii

gabriel tamaș

Gabriel Tamaș a fost eliberat din arest, luni, iar fanii i-au făcut o surpriză de proporții: au venit în fața apartamentului său pentru a sărbători decizia tribunalului. Fundașul român apare emoționat când îi vede pe suporterii lui Hapoel Haifa, în fața blocului. Au fost torțe și chiar și artificii pentru cel care e considerat cel mai bun stopper din istoria clubului. Acesta a făcut un gest prin care și-a transmis atașamentul față de club, relatează News.ro. De asemenea, ei au sărit și au cântat pentru câteva minute scandările pe care le susțin în mod normal pe stadion.

Citește și: Rareş Bogdan a 'explodat' când a aflat de falimentul Realitatea TV: 'E o mizerie de nedescris şi o mare lovitură dată presei'

Cele 7 zile în care a stat în spatele gratiilor l-au marcat profund pe Tamaș. Acesta a recunoscut că nu mai avea mult până să intre în depresie. ”În primul rând, vreau să le mulțumesc avocaților mei, soției mele, celor de la Hapoel Haifa, patronului și colegilor”, a spus românul.

Fotbalistul român a anunțat și când ar putea reveni pe teren, din punctul său de vedere. ”Vreau să le mulțumesc și gardienilor care s-au purtat cu mine foarte frumos. Jos pălăria pentru ei! Nu m-au lăsat să intru în depresie. Din punctul meu de vedere, aș reveni de mâine pe teren”, a mai spus Tamaș.

Citește și: BREAKING: Curtea de Apel Bucureşti a decis intrarea Realitatea TV în FALIMENT

Gabriel Tamaş a fost arestat în urmă cu o săptămână în Israel, după ce a fost prins de polițiști conducând cu 205 km/h, se afla sub influența alcoolului și avea și persmisul suspendat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.