Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Trifu: Aş prefera să joace Marius Copil primul meci la întâlnirea cu Maroc. Sper ca prima zi să fie un succes

Marius Copil

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Gabriel Trifu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ar prefera ca Marius Copil să joace primul meci al întâlnirii din acest weekend cu Maroc şi să speră ca prima zi să fie un succes. “Marocul este o echipă periculoasă, au câştigat cu Georgia meciul precedent. Sper ca prima zi a noastră să fie de succes. Aş prefera să joace Marius primul meci, apoi Adrian va juca cu numărul unu de la ei, un jucător periculos, dar am încredere că vom avea success”, a spus Trifu.

El a explicat şi absenţa lui Horia Tecău: “Horia s-a accidentat când a fost la turneul de la Miami, o accidentare destul de veche. A tratat-o şi a jucat meciul precedent, acum este puţin mai gravă şi doctorul şi noi ne-am sfătuit şi am spus că cel mai bine este să facă o pauză, să se recupereze şi să aibă un sezon de zgură bun şi să joace în Cupa Davis pentru noi data viitoare”. Trifu speră ca fanii să susţină în sală echipa de Cupa Davis, deşi confruntarea cu Maroc are loc de Paşte. “Sper să vină să ne susţină, duminică este Paştele şi toată lumea încearcă să fie în familie, dar poate ne ajută şi pe noi”.

Întâlnirea România – Maroc se va desfăşura la sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Două meciuri de simplu vor avea loc sâmbătă, după sistemul cel mai bun din trei seturi, iar duminică vor fi trei partide, una de dublu şi două de simplu, după acelaşi sistem, cel mai bun din trei seturi, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.