Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD: 'Dna Gorghiu, puneți mâna pe carte. Dle Guran, citiți Constituția. Nu mai spuneți prostii la TV toți liberalii!'

stiripesurse.ro
Gabriel Zetea

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a declarat luni, la Antena 3, că liberalii ar trebui să nu mai spună „prostii” la televizor despre situația prețurilor la energie și i-a îndemnat în acest sens pe unii lideri PNL să mai „pună mâna pe carte”. În emisiune a participat și vicepreședintele PNL Virgil Guran.

„Nu pot sa spui ca ANRE face politici publice. Parlamentul face politici publice si Guvernul le aplica. Dna Gorghiu (presedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu), puneti mana pe carte. Dle Guran, mai cititi Constitutia. Cand ati liberalizat piata de energie si ati redus capacitatea de productie a Romaniei dati-mi voie sa va pun o intrebare: a fost o prostie a ministrului Virgil Popescu sau a fost rea-intentie? Liberalizare inseamna ca institutia principala care reglementeaza piata, ANRE, si-a pierdut foarte mult din atributii. Atunci haideti sa facem ce spune PSD, revenim la piata reglementata 1-2 ani si atunci vom putea avea un pret care sa scada. Dati-mi voie sa va spun: nu mai spuneti prostii la televizor toti liberalii!”, a declarat Zetea.

În replică, vicepreședintele PNL Virgil Guran a spus: „La unele chestiuni dl Zetea poate avea dreptate, dar în stilul PSD-ist iese cu jigniri”.

Afirmațiile vin în contextul în care PSD îl acuză pe ministrul PNL al Energiei că poartă responsabilitatea majorării prețului energiei după liberalizarea pieței, în timp ce liberalii acuză conducerea ANRE (asigurată de un președinte susținut de PSD) de lipsă de implicare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.