Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a cerut să intervină la Antena 3 - Discuție spumoasă cu invitații: Eu nu am nici analiști prieteni, nici comunicatori pe care să-i trimit la TV

Gabriela Firea, Madrid, Primar Bucuresti

Gabriela Firea a solicitat, miercuri seara, interventia la Antena 3, pentru a face precizari pe marginea intalnirii de astazi a primarilor cu Liviu Dragnea. Edilul a avut o serie de dialoguri ironice cu invitatii emisiunii.

"Eu trebuie sa ma apar singura, nu am nici analisti prieteni care sa ma sprijine, nici comunicatori pe care sa ii trimit la televizor", a declarat Gabriela Firea.

În replică, prezent în platoul Antena 3, Mugur Ciuvica, a spus: "Permiteti-mi să va spun ca si dvs va alintati. Cum nu va sustine nimeni? Va sustine Gigi Becali, ala de se mai bate pe la Primaria Capitalei, aveti si dvs sustinatorii dumneavoastra".

"Intotdeauna cu o persoana prefer sa pastrez amintirile frumoase si voi sterge din memoria mea lucrurile pe care le spuneti dvs in ultima perioada. Chiar imi transmitea cineva cum ati zis ca sunt a cincea roata la caruta", a spus Firea.

"Sunteti chiar a 15-a", a replicat Ciuvica.

Un alt invitat al Antena 3, analistul politic Bogdan Chireac, a intrebat-o pe Gabriela Firea daca in 2019 va mai oferi vouchere pentru biciclete.

Citeste si FLAGRANT la unul dintre prietenii lui Adrian Mutu - Bărbatul a fost arestat pentru că ar fi făcut trafic de COCAINĂ

"Chiar daca priviti cu ironie unele dintre proiecte PMB, sa stiti ca, spre exemplu, acesta a fost convenit cu Ministerul Mediului in planul integrat de calitate a aerului", a raspuns Firea.

Claudiu Manda, si el prezent in platoul Antena 3, a intrebat-o pe Gabriela Firea, in timp ce isi privea telefonul mobil, despre un excedent de 43 de milioane de lei, solicitându-i sa confirme ca Primăria nu a cheltuit toti banii.

"Eu o sa va raspuns fata sa ma uit in telefon, la mesajele pe care le primesc. Excendentul e 800 milioane, dintre care 750 milioane de lei reprezinta excedetul primariilor de sector. Imi pare rau ca cine v-a dat mesajul nu v-a spus asta", i-a raspuns primarul Capitalei.

Un alt personaj intrat in atentia Gabrielei Firea este sociologul Marius Pieleanu.

"Sunt comentarii, ca si aseara, in care cel mai notoriu sociolog, domnul Pieleanu, o dadea ca sigura ca eu sunt candidat la prezidentiale pentru Pro Romania. E jignitor si sfidator sa nu dai un telefon sa intrebi sa ti se infirme sau confirme o astfel de gogomanie", a declarat edilul.

"Acolo unde va merge domnia sa (n.r Liviu Dragnea) voi merge si eu sa fiu o alternativa la domnia sa , sa arat o alta fata", a mai spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.