Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a EXPLODAT: atac fără precedent la un consilier general al USR

Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, lansează un atac de o duritate fără precedent la adresa unui consilier general al USR în Primăria Capitalei. Firea arată că în dorința de a o denigra, consilierii USR mistifică adevărul, în felul acesta încercând să câștige puncte electorale.

Citește și: SURSE - Orban și Blaga au EXPLODAT, în ședința PNL: patru grei au intrat pe LISTA NEAGRĂ

”Reaua credință a unora dintre consilierii generali ai USB (Uniunea Sabotați Bucureștiul) nu este întrecută decât de o profundă necunoaștere a mecanismelor economice și administrative ale guvernării, fie ea locală sau națională.

Ultimul exemplu este cel al unei doamne consilier care, în afară de caracteristicile generale mai sus menționate, dă dovadă și de lipsa celor 7 ani de-acasă, considerând probabil că scopul (lupta politică) scuză mijloacele.

Mă acuză respectiva individă, pe principiul că dacă vrem să ne bage lumea în seamă trebuie să ne legăm musai de Firea, că sunt „habarnistă” și ca am echipă „incompetentă” pentru că, țineți-vă bine!, licitația „mea” pentru tramvaie a fost contestată, „după francezii de la Alstom și de cehii de la Skoda”. Prin urmare, o contestație incumbă, fără niciun fel de dubiu pentru „specialista in toate” a USB, incorectitudinea licitației și prezumă ideea că cei care au depus-o vor avea câștig de cauză.

Dincolo de aberația teoretică, nici practica nu o ajută pe denigratoarea mea de serviciu. Contestația celor de la Alstom a fost respinsă definitiv, de Curtea de Apel București, așa că nu poate constitui un element de sprijin în argumentația dnei consilier.

Dincolo de faptul că eu nu organizez niciun fel de licitații la Primărie, nici măcar nu fac parte din comisia de licitație, dar ce să-i faci, e greu cu respectarea adevarului!, îi asigur pe toți bucureștenii că toate procedurile de achiziții de la Primăria Capitalei se fac având ca unic obiectiv interesul cetățenilor, și nu al sponsorilor politici ai unor partide sau al unor consilieri generali.

Este dreptul oricărui participant la aceste proceduri să conteste, în interes propriu, pentru a-și maximiza șansele de a câștiga. Dar asta nu se constituie nici pe departe într-un criteriu privind corectitudinea unei licitații.”, scrie Gabriela Firea, pe pagina personală de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.