Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a răbufnit în ședința CGMB: 'Nici dacă ne împrumutăm, nu putem plăti. Conturile vor fi blocate'. Ce subiect fierbinte pe ordinea de zi

Facebook
Gabriela Firea PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a atras atenția joi, în ședința CGMB, că dacă nu se va vota proiectul de hotărâre privind darea în plată a unei părţi din Satul Francez, Bucureștiul va fi un oraș închis financiar. „Va trebui să gestionăm o situație foarte grea”, a atras atenția Gabriela Firea.

„Vreau să informez toți cetățenii României, în special pe bucureșteni, că este vorba despre niște păcate pe care noi le tragem acum, dar ele datează de acum 16 ani. Nu este vina noastră că trebuie să plătim urgent, dar urgent, 115 milioane de euro familiei Constanda, care se consideră neîndreptățită de Primăria Capitalei, decizie luată acum 15-16 ani. Amintesc că primari erau domnii Băsescu și Videanu. (...) Noi avem acum o decizie definitivă și irevocabilă prin care domnul Constanda și familia sa trebuie să primească această sumă uriașă pentru noi, 115 milioane de euro. (...) Nu avem acești bani, nu-i deținem. Nici dacă ne-am împrumuta, nu am am putea să facem aceste plăți atât de mari. (...) Au fost multe procese pe rol în ultimii ani. Finalul s-a întâmplat acum și noi trebuie să plătim. (...) Dacă nu vom vota astăzi acest proiect de hotărâre pe care l-ați mai respins de două ori, este a treia încercare pe care o fac de a salva Bucureștiul, conturile noastre vor fi blocate. Deci de săptămâna viitoare nu mai putem să plătim nimic.”, a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.