Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea acuză USR-PNL: Sunt diferențe majore între stilul social-democrat de decizie locală și cel supranumit 'de dreapta'

facebook
nicusor dan si gabriela firea

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea (PSD), dornică să candideze pentru un nou mandat, acuză luni „dezastrul USR-PNL” din București, spunând că politicile de dreapta alungă investitorii.

„Istoria se repetă, ca într-un manual. Sunt diferențe majore între stilul social-democrat de decizie locală și cel supranumit “de dreapta”. Social-democrații au venit mereu să repare răul făcut”, a scris Firea pe contul său de Facebook.

Fostul edil afirmă în acest sens că o companie privată de car-sharing a decis să plece din București.

„Dezastrul USR-PNL în București: companiile private pleacă din Capitală, iar alte firme se luptă în instanțe pentru a putea investi. În ultimii trei ani și jumătate, Capitala a rămas pe loc, iar în anumite domenii chiar a făcut mulți pași înapoi. 'Mediul de business nefavorabil' și 'lipsa de susținere din partea autorităților locale' sunt motivele pentru care o companie privată de car-sharing a decis să plece din București. Primăria Capitalei nu a încurajat acest transport alternativ, chiar a impus taxe în plus acestor mașini electrice, nepoluante. Bucureștiul rămâne în topul celor mai poluate și aglomerate capitale europene, iar primăria alungă o companie care venea cu o alternativă verde la mașina personală”, a scris Gabriela Firea.

Social-democrata mai oferă exemplul „blocării” de către USR și PNL a extinderii unui spital:

„O altă dovadă a 'sprijinului' oferit companiilor private din partea Dreptei Unite USR-PNL este blocarea extinderii unui spital destinat bolnavilor de cancer. Fără explicații și fără argumente, primarul general a refuzat să elibereze autorizația de construire. Compania și-a căutat dreptatea în instanță și a câștigat! Este doar un exemplu”.

Gabriela Firea concluzionează că la alegerile trecute „Bucureștiul nu avea nevoie de salvare, cu atât mai puțin de un „salvator””, cu referire la Nicușor Dan, actualul edil, și că „nu e nevoie de încă patru ani de bâjbâială”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.