Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, acuzații împotriva lui Nicușor Dan: Incredibil câtă minciună! Tupeu și escrocherie pe față!

firea nicusor

Senatorul PSD, Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, susține că cele 37 de proiecte pe care Nicușor Dan le propune spre finanțare din Programul ”Anghel Saligny” sunt, de fapt, ale fostelor administrații din Primăria Capitalei, iar actualul primar și le arogă ca și cum ar fi ale lui.

”Puterea de dreapta a distrus nu doar Capitala, ci întreaga tarā! Cel mai mare numār de decedati covid, explozie de facturi, somaj, firme falimentate. Toatā politica lor e bazatā pe fake. Pe înselāciune. Pe mintirea în fatā a românilor.

Ei dezvoltā, reformeazā, construiesc, înnoiesc etc..dar totul e “din gurā”, declarativ, sau sub formā de machete, desene, grafice, filmulete si postāri.

Cel mai proaspāt si elocvent exemplu este livrat chiar azi de cātre primarul general care “nu vrea sā fie un exemplu pentru cetāteni”, dupā cum chiar cu gurita lui a grāit în acest weekend.

A convocat azi la ora 10,00 o sedintā extraordinarā de Consiliu general - s-a si lāudat pe la vreo douā tv-uri si 2-3 ziare on-line, cā soarta Bucurestiului stā în sedinta de azi!

Cā e crucialā!

Cā va rupe norii!

Cā va face el ce n-au fācut Firea, Oprescu, Videanu si Bāsescu la un loc!

Am deschis tremurând de emotie site-ul PMB, sā caut ordinea de zi, a sedintei epocale.

M-am frecat la ochi! M-am si ciupit de obraz! Incredibil câtā minciunā, amestecatā cu tupeu fārā limitā, escrocherie pe fatā!

Dl Nicusor a primit o listā cu proiectele pe care le-a gāsit prietena dlui Orban, Mādālina Hristu, noul director de investitii al PMB, prin sertare, pregātite de fostii primari si echipe lor, si acum se laudā cā sunt proiecte lor proprii, initiative nemaiîntâlnite, idei genie, iesite din mintile lor de oengisti!

Pāi nu le e rusine obrazului?

Nicusor, nu-ti este rusine sa furi munca predecesorilor? Pe care îi si tot critici, culmea!

Dar bomba abia acum vine!

În goana dupā imagine, actiuni înselatoare pe care sā le prezinte public drept mari realizāri personale, Dl Nicusor si echipa sa de “profesionisti” nu au avut curiozitatea sā citeascā ce proiecte sunt eligibile pentru finantare în fostul program PNDL, actualmente Anghel Saligny, coordonat de Ministerul Dezvoltārii.

Acolo scrie negru pe alb cā fondurile se aprobā pentru lucrāri de apā, canalizare, drumuri, poduri, podete etc în continuare sau care au studii de fezabilitate. Se încadreazā în posibila finantare proiectele de mai mici dimensiuni, gestionate de cele 6 sectoare ale Capitalei.

Nu si Municipiul Bucuresti, pentru infrastructura mare.

Deci nu se încadreazā Primaria Capitalei. Este neeligibilā. Nicusor nu a citit dar se va plânge cā nu e ajutat. O face deja cu mult talent. Impostorii îsi interpreteazā bine rolul.

Dar poate primarul - fake nu întelege ce înseamnā eligibil si/sau neelligibil?!

Îi reamintim Dlui Nicusor cā are niste urgente pe care le tot amâna :

- sā anunte cu ce procent va fi subventionat de cātre PMB pretul gigacaloriei, care s-a scumpit cu 80%,

- sā lanseze licitatia pentru înlocuirea conductelor vechi de termoficare, pentru a putea accesa cele 300 de milioane de euro obtinute de mine si echipa mea - el nu e în stare nici sā cheltuie ce am obtinut noi,

- sā realizeze proiecte de mobilitate pentru POIM. Altele decât cele depuse de noi.

Pentru cā întreaga sedintā de azi a Consiliului general este o cacealma, o altā încercare de “Nicusoare, fā-te cā lucrezi!”, o sedintā fake convocatā de un primar fake,

în urma consultārilor politice pe care le-am avut, cei 21 de consilierii generali social-democrati au decis sā nu participe la astel de spectacole grotesti prin care bucurestenii sunt mintiti si umiliti!

Îl somām pe primarul fake sā anunte urgent procentul de subventie pentru termoficare! Si sā manifeste respect si consideratie pentru cetāteni!”, scrie Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.