Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea anunță că organizațiile care derulează proiecte dedicate familiilor pot primi sprijin financiar de 50.000 de lei

Guvernul Romaniei
Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunțat miercuri lansarea unui concurs național, în cadrul căruia organizațiile și asociațiile care derulează proiecte dedicate familiilor pot primi sprijin financiar de 50.000 de lei pe proiect.

Gabriela Firea susține că proiectul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse înseamnă acordarea unui grant, o finanțare nerambursabilă, în valoare de maximum 50.000 de lei pentru 60 de proiecte dedicate sprijinirii familiilor din România. Astfel, organizațiile și asociațiile din domeniu pot beneficia de acest sprijin financiar după ce își înscriu proiectele în concurs, scrie Mediafax.

„Am propus acest program nou în pachetul legislativ pentru creșterea natalității și susținerea familiilor”, a adăugat Gabriela Firea. Potrivit acesteia, pachetul legislativ este într-un stadiu avansat și urmează să fie transmis pe circuitul de avizare ministerială.

Ministrul Familiei arată că, potrivit cifrelor oficiale Eurostat, în România sunt aproape 227.000 de familii numeroase, cu 3 sau mai mulți copii, care fac parte din toate categoriile sociale, deci și din grupuri vulnerabile sau minorități care au nevoie de sprijin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.