Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea anunță o donație MASIVĂ a parlamentarilor PSD către o maternitate din Capitală

www.facebook.com
firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță faptul că parlamentarii PSD și-au donat jumătate din indemnizații, iar din acești bani s-a făcut o donație către spitalele din subordinea Primăriei Capitalei. Cele mai multe măști medicale au ajuns la Maternitatea ”Dr. Panait Sârbu”, din București.

Citește și: Rareș Bogdan, atac EXPLOZIV la judecătorii CCR: O RUȘINE totală! Să nu mai existe politruci, pupincuriși și șpăgari în interiorul CCR

”Donatie de 15.000 de măști de protecție KN95 și 10.000 de măști chirurgicale, pentru marernitatile din Capitala. Imaginile sunt surprinse la Maternitatea Dr. Panait Sarbu (Giulesti) din Bucuresti - una dintre cele mai bune din tara -, unde anual se nasc aproape 4 000 de copii.

Le multumesc foarte mult colegilor social-democrati care au facut aceasta donatie importanta si atat de folositoare in aceste vremuri de pandemie.

Colegii parlamentari au fost reprezentați de senatoarea Roxana Natalia Paturca și deputații Beatrice Tudor, Alfred Simonis (lider de grup) și Petre Florin Manole.

Parlamentarii social-democrati au donat jumatate din indemnizația lunară, fonduri din care s-au achiziționat astfel de produse de protectie pentru spitalele Primăriei Capitalei.

Iată că știm în continuare să fim generoși în momente dificile, cum este cel generat de pandemia Covid-19.

Este un gest de solidaritate pentru care le mulțumesc în numele tuturor viitorilor beneficiari.

Restul de 13.500 de măști KN95 vor fi distribuite în zilele următoare în unitățile medicale din subordinea PMB, cu precădere către maternitățile Spitalului Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, a Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” și a Spitalului „Filantropia”, arată Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.