Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea așteaptă scuze publice din partea lui Rareş Bogdan: 'Să avem proprietatea cuvintelor'

firea

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat luni că aşteaptă scuze publice de la europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, iar dacă, în această săptămână, nu observă "o îmbunătăţire" a discursului lui public îi va face plângere penală.

"Am văzut că se fac declaraţii care nu au nicio legătură cu realitatea şi cred că trebuie să ne asumăm cu toţii punctele de vedere (...) şi, de asemenea, să avem proprietatea cuvintelor. În momentul în care domnul europarlamentar înşiră o serie de lideri PSD şi spune despre aceştia că au periclitat parteneriatul cu Statele Unite şi parteneriatul cu Uniunea Europeană cred că trebuie să vină să explice. Aştept scuze publice din partea domnului europarlamentar, reformularea acestei afirmaţii, în cazul în care în această săptămână nu observ o îmbunătăţire a discursului său public, care nu are nicio legătură cu faptele reale ale mele şi ale colegilor mei, îmi rezerv dreptul, aşa cum am spus, să vină în faţa unei instanţe să explice în ce fel am periclitat noi parteneriatele cu UE şi cu NATO. Mi se par nişte declaraţii absurde, dezechilibrate şi eu ştiu că în politică se permite orice, dar nu chiar orice", a spus Firea, înainte de începerea unei şedinţe a conducerii PSD, potrivit Agerpres.

Citește și: Alocațiile NU vor fi majorate, iar pensiile sunt în zona INCERTITUDINII! Orban: 'Nu e 100% că pensiile vor crește cu 40%'

În altă ordine de idei, ea a menţionat că Opoziţia ar trebui să ia măsuri "mult mai drastice" împotriva Guvernului Orban dacă nu respectă legile votate în Parlament şi propuse de PSD, cum ar fi Legea pensiilor.

"PNL e venit la guvernare pe uşa din dos, nu în urma unor alegeri libere, ci în urma căderii Guvernului, pentru că PNL a unit şase partide pentru a trimite PSD în Opoziţie. Legea este propusă de PSD (Legea pensiilor - n.r.), existau şi surse de finanţare, dar, dacă atât premierul, cât şi ministrul de Finanţe alocă aceste resurse către alte domenii care nu sunt prioritare pentru populaţie, cred că trebuie măsuri mult mai drastice", a susţinut primarul general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.