Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, atac devastator împotriva lui Vlad Voiculescu: 'Măcar Nelu Tătaru ne înnebunea cu platouașele dințate și cocoașele Covidului'

psd.ro
Gabriela Firea

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, îl critică pe noul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Ea îl acuză că-și pierde vremea cu preocupări despre pamfletele de la TVR.

Citește și: Cele 10 prognoze ale Alinei Mungiu Pippidi pentru 2021: 'Va fi mare agitație politică pentru a găsi resurse suplimentare de achitat nota de plată'

„Acum am înteles de ce Orban a cedat scaunul lui Tātaru de la Sānātate atât de usor pentru Vlad Voiculescu - USRPlus. Este fix ca în fabula cu magarul dus la targ “sa-l fac de râs, nu sā-l vând”. În plinā pandemie... cu mutatii, în start de campanie de vaccinare simbolicā si slowly, în criza spitalelor pentru pacientii cronici abandonati de guvern, noul ministru al sanatatii are preocupari “majore” pentru reforma sistemului de sānātate : “mimica actorilor din noaptea de Revelionul la TVR” peste care trebuie sā se nāpusteascā “statul, conform legii”?

N-ar putea sā actioneze institutiile statului impotriva celor care îngreuneazā accesul la sanatate al pacientilor non-covid?

Dar asupra celor care au blocat politic testarea extinsa a bucurestenilor, care ar fi salvat sute de vieti si ar fi protejat de infectare alte cateva mii?

Observ cum oameni tineri în politica si care isi fac un titlu de glorie din scolarizarile “pe afara”, care se pretind a fi democrati, open mind, progresisti, vizionari, salvatori, unici, irepetabili, plini de solutii si inovatii, - pe FB!!! -, când ajung într-o functie publicā, dau māsura cinismului, stupizeniei si reflexelor dictatoriale cu muuult mai accentuate decât ale celor pe care i-au înfierat si împotriva cāror au luptat!

Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare! Iatā! Si da! Macar Tataru ne innebunea cu “platouasele dintate” si “cocoasele” covidului! Nu-si pierdea vremea sa publice comunicate despre pamfletele de la TV! Doar e democratie, nu? Sau nu??”, a spus Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Cătălin Tolontan intră tare! Anchetă despre spitalul de campanie inaugurat de Klaus Iohannis: cinci pacienți cu Covid au murit cu infecții nosocomiale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.