Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, atac EXPLOZIV la Grindeanu, în ședința PSD: acuzații GRAVE

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a lansat un atac extrem de dur la adresa premierului Sorin Grindeanu, în ședința Comitetului Executiv al PSD. Firea îl acuză pe Grindeanu că a trecut în barca opozanților PSD și susține că de o bună perioadă de timp Guvernul nu mai este al PSD.

Citește și: Liviu Dragnea, atac EXTREM la Sorin Grindeanu și miniștri, în spatele ușilor închise/SURSE

Citește și: Sorin Grindeanu DINAMITEAZĂ ședința PSD: acuzații pentru Dragnea/SURSE

”Am căutat în aceste zile mai tensionate să înțelege cum a început totul în relația noastră. Amm venit ca partid câștigător în alegeri cu o propunere care a fost refuzată fără motiv, a fost propus ulterior Grindeanu în Comitetul Executiv, s-a lăsat tăcerea, dar a intervenit domnul Dragnea, care a zis că momentul prin care trece țara este extrem de dificil.

L-am crezut atunci pe domnul Dragnea, care a garantat că domnul Grindeanu și echipa de guvernare sunt în slujba românilor. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, noi toți eram în strare să mergem la o acțiune extremă pentru a-i susține pe primul ministru Grindeanu și echipa sa pentru a pune în aplicare programul de guvernare pentru care ne-au votat românii. Domnul Grindeanu părea că a înțeles că va conduce Guvernul într-o perioadă agitat, o furtună. Știa la ce se înhamă, ce își asumă, nu era deloc ușor. Suntem într-o ședință în care încercăm să luăm cele mai bune măsuri pentru ca votul românilor să nu fie confiscat. Eu spun că, de la o vreme, guvernarea nu ne mai aparține. Pentru că reacția primului ministru nu a fost de a recunoaște măcar minimal că avem o problemă cu românii, pentru neîndeplinirea programului de guvernare. Funcții nu sunt pe viață. Nici în al 12-lea cea nu am văzut o minimă recunoaștere a situației în care ne aflăm. Primul ministru pe care l-am validat a ajuns în aceeași zonă politică cu opozanții noștri.

Nu am cerut niciodata bani de la Guvern, asa cum a apărut în presă, ci doar relații colegiale corecte.

Asteptăm avizele necesare funcționării Capitalei de jumătate de an! Vrem doar să facem ce ne-am propus pentru oameni, dar fără cooperare instituțională nu se poate. Aș vrea să plecăm de la această ședință cu o decizie luată cu gândul la români, care așteaptă de la noi să ne respectăm promisiunile”, a spus Gabriela Firea, în Comitetul Executiv al PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.