Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, atac INCENDIAR la adresa PNL: Au dat proba CINISMULUI! Nu le pasă de oameni

Facebook
gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că liberalii au atacat legea PSD de amânare a ratelor la bănci pentru că nu le pasă de români și nu vor să protejeze populația. Firea consideră că aceasta este ”proba cinismului PNL”.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 34: 'Nesimţitul ăla de Popescu minte flagrant. Aţi spus că aţi vorbit cu Farmec. Nu aţi vorbit cu nimeni'

”Dovada vie ca nu le pasa de oameni! Proba cinismului! In toata lumea s-au luat masuri pentru protectia populatiei in fata crizei sociale si economice provocate de pandemia de coronavirus, numai la noi guvernul nu numai ca nu are propriile initiative benefice pentru cerateni, dar le si blocheaza pe cele parlamentare, ale celorlalte partide : PSD, Pro Romania, Alde, Udmr.

In normele de aplicare la OUG privind amanarea platilor ratelor bancare, cei de la guvern au copiat din proiectul de lege facut de PSD in Parlament.

Diferenta majora e ca in OUG guvernamentala se percepe dobanda la dobanda, pe perioada amanarii, in timp ce in proiectul PSD este doar un decalaj al calendarului de rambursare a creditului, fara costuri suplimentare.

Trageti Dvs concluziile!”, scrie Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.