Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea compară candidaţii PSD şi ai PNL: 'Când mergi la vot gândeşte-te şi la oamenii pe care îi alegi, nu doar la partide!'

F. P.
Facebook
Gabriela Firea

Gabriela Firea îndemnă electoratul să se gândească la oamenii pe care îi votează, dincolo de siglele de partid. În acest sens, Firea pune în balanţă nume precum Rafila, Streinu-Cercel, Zamfir, cu alternativele liberale - Anisie, Violeta Alexandru, Cîţu.

"Alegerile ne definesc. Ne pot salva sau ne pot duce intr-o situatie grea. Dincolo de optiunile politice, cine crezi ca merita cu adevarat votul tau? Dr. Alexandru Rafila (PSD) expert in sanatate publica, reprezentantul Romaniei la OMS sau Ministrul Anisie (PNL) care nu a pregatit noul an de invatamant, nu a dat tablete la copii si a facut ca Romania sa fie singura tara din UE care a inchis toate scolile?

Dr. A. Streinu Cercel (PSD) unul dintre cei mai buni epidemiologi din Romania sau Ministrul Violeta Alexandru (PNL) care a taiat majorarile de pensii si alocatii pentru copii?

Daniel Zamfir (PSD) care s-a luptat mereu cu abuzurile sau Cîtu ori premierul Ludovic Orban (PNL) care au dus Romania intr-o catastrofa sanitara si au prabusit economia nationala?

Cand mergi la vot gandeste-te si la oamenii pe care ii alegi, nu doar la partide!

Gandeste-te la oamenii care merita cu adevarat votul tau!", scrie Firea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.