Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea continuă RĂZBOIUL cu Liviu Dragnea: 'El e VINOVATUL principal. Îi transmit să pună capăt. E un fapt de o gravitate extremă'

stiripesurse.ro
dragnea firea mutu negoita

Gabriela Firea spune că Liviu Dragnea e principalul vinovat pentru noul conflict din PSD! Consilierii PSD din CGMB au votat împotriva proiectelor propuse de primarul Firea, o premieră în actualul mandat. Ulterior, aceștia au fost convocați de Codrin Ștefănescu la sediul PSD pentru a se delimita de primar. Firea îl acuză pe Dragnea că el stă în spatele acestor mișcări.

Mai mult, Ștefănescu a anunțat și excluderi din partid. Vizat e Aurelian Bădulescu, viceprimar al Bucureștiului, un fidel al lui Firea.

Citește și: eMag dă startul Black Friday. Când se organizează maratonul shopping-ului în 2018

”Vinovatul principal este domnul Dragnea. Nu cred că se va accepta, în PSD, ca să vină cineva, la televizor, să spună că cineva va fi dat afară din partid sau dat jos din funcție. E un fapt de o gravitate extremă. Îi transmit public să pună capăt. Mai grav ceea ce mi se pare mie e atacul la adresa bucureștenilor. Așa-zisul secretar general adjunct nu are nicio calitate ca să își dea cu părerea despre niște proiecte care sunt bune pentru bucureșteni. De la ora două până la ora nouă putea să oprească acest scandal, dacă era o acțiune individuală , dar e părtaș.

Eu o să spun ce interese nelegitime avea domnul Ștefănescu la Primăria Capitalei și pe care eu le-am exclus din start. Nu e legal ceea ce face. Consideră că el conduce partidul.”, a declarat, la România TV, Gabriela Firea.

Citește și: Moment istoric! România mai bogată decât Ungaria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.