Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, declarații în premieră aseară, la '40 de întrebări cu Denise Rifai' : 'Sunt sensibilă când văd copii săraci, bătrîni fără ajutor!'

gabriela firea

Gabriela Firea a fost invitată aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Fost Primar al Capitalei, cu o experiență îndelungată de jurnalist și om politic, Gabriela Firea a oferit aseară, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” declarații în premieră, în ceea ce privește viața personală, dar și cea profesională.

Născută la Bacău, într-o familie cu o situație financiară modestă, mama fiind vânzătoare, iar tatăl muncitor necalificat, Gabriela Firea, acum o femeie de succes, a fost marcată de neajunsurile copilăriei. Invitata lui Denise Rifai a vorbit despre momentele delicate din copilăria sa si a mărturisit și cine a fost întotdeauna alături de ea, în perioadele tulburi.

”Dați-mi voie, în primul rind, să îi mulțumesc mamei mele, pentru faptul că a compensat, din tot sufletul ei, privațiunile financiare pentru noi toți. (…) Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, într-adevăr, a fost, să spunem, cel care a determinat situația noastră mai dificilă. Părinții noștri au și divorțat când eu aveam 13-14 ani… Dar noi cu toții l-am iertat! (…) Sunt sensibilă, din această cauză, când văd copii săraci, bătrîni fără ajutor, și știu că ceea ce spun pare dintr-un manual de marketing, dar nu este așa… este ceea ce simt. (…) Cea mai mare umilință este să iubești pe cineva care îți spune că nu-ți poate întoarce sentimentele pentru că nu ești la același nivel financiar. Cred că pentru un adolescent, este un moment de suferință, peste care se poate trece, dar care nu poate fi uitat!”, a povestit Gabriela Firea emoționată.

 

Întrebată dacă își dorește să fie presedinte, aceasta a răspuns într-un mod surprinzător.

”Vreau să fiu sănătoasă, fericită, cu familia mea, vreau să le fie mai bine românilor, iar ceea ce se va întâmpla peste trei ani și ceva doar Dumnezeu știe! (…)”, a afirmat Gabriela Firea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.