Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea desfiinţează apărările lui Nicuşor Dan, în cazul înregistrării: 'Nu ai cum. E o problemă, legală, dar şi morală'

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea PSD

Gabriela Firea reacţionează la argumentele lui Nicuşor Dan, prin care acesta îşi justifica intervenţia la Primăria Sectorului 4 pentru un afacerist controversat. Primarul Capitalei afirmă că explicaţia referitoare la intervenţia în calitate de parlamentar nu se susţine, pentru că parlamentarii au alte mijloace legale.

"Nu știu ce va face PNL și celelalte partide care îl susțîn (dacă îl vor 'retrage' pe Nicuşor Dan). Eu pot să spun câteva cuvinte și în caliate de cetățean. Ani de zile ni s-a prezentat o faţă a domnului Dan, de mare luptător pentru spații verzi, pentru oamenii simpli. Din păcate, ceea ce difuzează presă de câteva zile nu este aceeași faţă. Fiecare cetățean își poate forma propria opinie. Contrastează foarte mult imaginea cu cea care s-a creat în acești ani. Deși presa a mai dezvăluit asemenea informații, nu au fost luate în considerare. Iată că acum aceste informații sunt confirmate chiar de domnul Dan, care chiar ieri a spus cu subiect și predicat că domnul Mitrache a construit legal.

În acest moment, toți cetățenii care știu cum stau lucrurile cu spațiul verde ce concluzie pot să tragă? În parc nu se construiește. Tot ce era acolo nu putea fi decât ilegal. Sub nicio formă ceea ce s-a întâmplat acolo nu putea să fie o acțiune legală. Din capul locului nu a fost o retractare sau o explicație că a ajuns din întâmplare în acest subiect, ci o confirmare a discuției pe care a auzit-o întreaga țară. Susține în continuare că a construi în parc este legal și că persoana care a beneficiat de spirjinul parlamentarului Dan este o persoană fără susținere și care nu are sorți de izbândă altfel și că autoritățile statului sunt abuzive.

Am fost parlamentar un mandat. Există clar în lege ce poți să faci în calitate de parlamentar. Nu ai cum să te duci să încalci autonomia instituțiilor statului. E vorba despre un parlamentar care apără un om de afaceri controversat, despre care presa scrie că a fost implicat în trafic de droguri, trafic de persoane. Nu se încadrează la capitolul faptă nobilă. Eu văd, dincolo de chestiunea juridică care va fi analizată de instituțiile statului, și o mare problema morală", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.