Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, despre imaginile cu Iohannis de Ziua Naţională: 'Dacā nu consolidam Arcul de Triumf, ce se mai confisca ieri?'

firea

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei şi actual candidat PSD pentru Senat, reacţionează la imaginile cu preşedintele Iohannis susţinând un discurs de Ziua Naţională sub Arcul de Trimf, singur, fără alte persoane pe o rază de cel puţin 10 metri.

"Dacā nu consolidam Arcul de Triumf, în primul an de mandat ca primar general, ce se mai confisca ieri? Un santier? Unde se mai tinea discursul solitar? Lângā gardul de metal al constructorului? Cā asa am gasit Arcul de triumf, dupa un an cu primarul interimar PNL. Ei, cei “De Dreapta” sunt harnici pentru ei însisi. Nu prea se omoarā cu munca pentru oameni, pentru oras, pentru tara. #ConfiscareaArculuiDeTriumf #SimolulPoporuluiNuAlConducatorilor", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Marţi, de Ziua Naţională, Klaus Iohannis a participat la o ceremonie la Arcul de Triumf. Fără paradă militară sau alte momente festive, evenimentul a constat practic doar într-un discurs susţinut de Klaus Iohannis, cu masca pe faţă, sub Arcul de Triumf, la un pupitru aşezat la mare distanţă de alte persoane. Imaginile cu Iohannis singur sub Arc au fost intens comentate pe reţelele de socializare, inclusiv fostul preşedinte Traian Băsescu ajung să critice gestul actualului preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.