Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după atacul USR la Nicușor Dan: 'Dacă Vlad Voiculescu nu a reușit să pună mâna pe toate spitalele bucureștene...'

gabriela firea

Senatoarea PSD Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, reacționează la atacul lansat de USRPLUS la adresa lui Nicușor Dan. Firea pune tensiunile din coaliție, la nivelul Bucureștiului, pe seama dorinței USRPLUS, condus de Vlad Voiculescu, să pună mâna pe spitale. Fostul primar general al Capitalei acuză actuala administrație că de 10 luni nu a făcut nimic pentru bucureșteni.

„Nimic pentru oameni, totul pentru ei! Bătaia pentru funcții și ciolan atinge cote alarmante în Primăria Capitalei! USR+ a sărit la gâtul lui NIMICușor Dan! Da, ați auzit bine, USR+, partidul fondat chiar de el și care l-a susținut cu toate forțele să ajungă pe scaunul de primar general.

Cică, NIMICușor organizează concursuri aranjate pentru a da funcții publice membrilor PNL și PMP. Nu-i prima dată când auzim asta. Ne-o spunea și Moise Guran, după ce a abandonat comunicarea USR+ și a văzut cum s-au purtat negocierile în anul electoral.

Supărarea e să nu ajungă în funcții bune mai mulți liberali decât useriști!

După ce l-au susținut prin minciuni, doar nu ați uitat cum promiteau apă caldă la o zi după alegeri, acum îi sar la beregată!

Cei din USR+ fac orice să prindă una-două funcții în Administrația Spitalelor, dacă Vlad Voiculescu nu a reușit să pună mâna pe toate spitalele bucureștene.

„USR PLUS nu poate lua parte la această mascaradă făcută cu dedicație pentru anumite persoane din PNL și PMP”. Dacă funcțiile erau pentru USR+, nu era nici o problemă!

Despre asta este Noul București : bătălia dreptei unite pentru funcții, bani public și contracte bănoase. În rest, NIMIC.

De 10 luni, orașul stă pe loc, prins între buruieni, șantiere abandonate și coloniile de șobolani”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

CONTEXT

USR PLUS îi cere lui Nicușor Dan organizarea unor concursuri corecte pentru posturile de conducere din Primăria Capitalei.

„USR PLUS București îi solicită ferm primarului Nicușor Dan să stopeze mascarada concursurilor din Primăria Capitalei. Primarul Nicușor Dan a scos la concurs mai multe posturi de conducere din Primăria Capitalei și instituții din subordine, respectiv ASSMB, dar criteriile de participare sunt scrise cu dedicație”, susțin reprezentanții USR PLUS.

Conform acestora, au fost demarate concursuri pentru postul de director al Direcției Management și Structuri Unități Sanitare și de director general al Administrației Străzilor București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.