Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: 'Sunt unii candidați care vor să fie primari, dar ei au stat ascunși'

Facebook
Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. La ieșire, aceasta a făcut declarații, atacând Guvernul și pe candidații care au stat ascunși luni de zile și care acum vor să fie primari.

"Prima mea grijă este să trecem peste această criză sanitară. Bucureștiul nu a devenit focar. Am început programul de plasmă, care va salva mii de vieți.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

E foarte multă demagogie, impostură. În momentul în care ne țineau în casă, Guvernul făcea afaceri grase. Ei au știut să facă afaceri pe spinarea oamenilor îngrijorați.

Sunt unii candidați care pretind să fie primari, dar ei au stat ascuns 3, 4 luni. Sunt convins că bucureștenii vor ști să aleagă un primar care a stat lângă ei", aspus Gabriela Firea, după ieșirea de la BEC, unde și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.