Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după declarațiile lui Klaus Iohannis referitoare la fraudarea alegerilor: '“Eu sunt cea furata! Deci frauda nu o puteau face pesedistii, ci PNL'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Firea Iohannis Firea

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că ”este inadmisibil ca în anul 2020 să avem încă discuţii aprinse despre fraudarea votului” şi este ”este inadmisibil ca practici toxice, folosite în trecut, continuă să fie îmbrăţişate de politicieni retrograzi care nu înţeleg că minciuna nu mai e tolerată de români”. El a cerut ca organele de anchetă să își facă treaba, să vadă dacă PSD a fraudat sau nu alegerile.

Gabriela Firea a comentat și ea declarațiile lui Iohannis, după ce a cerut renumărarea voturilor în București. ”Nu înțeleg ce a vrut să spună președintele. Credeți că pesediștii din secțiile de votare au fraudat în favoarea mea?”, a spus Firea la România TV.

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’

”Mi-am luat lucrurile personale din birou. Am predat mașina, laptopul. Mi-am luat la revedere de la consilieri, de la colaboratori. Nu înțeleg ce a vrut să spună președintele. Credeți că pesediștii din secțiile de votare au fraudat în favoarea mea? Avem procese verbale cu ștersături, cu voturi puse la Nicușor Dan, deși trebuiau puse la mine. Trebuie să se purceadă la renumărarea voturilor. Pe cine ar deranja? Eu am acceptat rezultatul votului.

Totul a fot gândit strategic, gradual, votul bucureștenilor a fost modificat, fraudat.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.