Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea face acuzații PENALE la adresa lui Liviu Dragnea: 'E abuz de putere! O minte care nu mai are demult legătură cu realitatea' - VIDEO

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Gabriela Firea a declarat, luni seara, că se aştepta la ”mai multă bărbăţie, în special bărbăţie politică” din partea lui Liviu Dragnea, respectiv acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativă a Capitalei. Firea îl acuză pe liderul PSD de ”abuz de putere” şi spune că, pentru decizii atât de importante, este necesar ca bucureştenii să fie chemaţi la referendum.

Vezi și: BOMBA cu ceas de la București. Posibilă autonomie sporită a sectoarelor în dauna Primăriei Generale. Bani mai mulți și atribuții suplimentare (surse)

”Consider că e un abuz de putere o întâlnire cu primarii de sector. E incalificabil, nu are bărbăția să recunoască. Transmofrmarea celor 6 sectoare în UAT, așa cum vrea domnul Dragnea, ce ar însemna? Fiecare sector ar face transport doar în sectorul respectiv. Ce vom face cu rețeaua de termoficare? Va veni domnul Dragnea și va tăia din conducte. Doar o minte care nu mai are demult legătură cu realitatea de ceva timp poate să gândească așa ceva. Cetățenii trebuie să spună dacă sunt de acord să împartă Bucureștiul în 6 orășele, ca în Beirut. Dar, acolo a fost război. Suntem și noi în război și nu ne dăm seama?

Citește și: A demisionat din partid și va candida la prezidențiale! Despre cine e vorba

Unii dintre primarii de sector sunt de acord cu această situație neconstituțională, pe care domnul Dragnea o neagă. Conflictul politic spulberă orice rațiune. Eu sper că nu va fi adoptată Ordonanța prin care se dorește ruperea capitalei, rupând bugetul și rupând patrimoniul. Păi, înseamnă că, dacă domul Dragnea vrea, Clujul va fi împărțit în câteva orașe, Aradul, Constanța, Iașiul la fel.”, a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.