Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea face noi precizări despre SCANDALUL din PSD: 'A fost un mic incident, am luat atitudine'

Facebook
firea

Gabriela Firea a devoalat, miercuri seara, la România TV, scandalul în care a fost prinsă, în ședința CEX, marți seara, când Marian Oprișan a atacat-o violent, prin jigniri, numindu-o ”manevristo-securistă”

A fost un mic incident, am luat atitudine, am ieșit din sală, am fost rugată să revin, am revenit și am pus punct discuției. Poate era multă tensiune, multe emoții, poate a durat prea multe ore, iar de la oboseală spunem și ceea ce nu ne-am dori. A fost o ședință grea.

Citește și: Banca Națională a României trage semnalul de alarmă- Ce se întâmplă cu pensiile

De la primele luări de poziție curgeau demisiile. La jumătatea ședinței se știa cursul, pentru că demisionase jumătate din BPN. La final, doamna Viorica Dăncilă a spus că a remarcat ce se dorește și că demisionează.

Candidatura pentru funcția de președinte este exclusă. Voi analiza, cu colegii mei, candidatura pentru funcția de vicepreședinte regional București - Ilfov. Trebuie să avem o abordare mult mai apropiată de români. Să recunoaștem greșelile pe care le-am făcut, să avem încredere între noi.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Marcel Ciolacu îl liniștește pe Ludovic Orban: Încă nu e pericol să fie demis prin moțiune

Gabriela Firea a vorbit şi despre protocoalele dintre PSD şi sindicate, în baza cărora reprezentanţii unor astfel de asociaţii au primit funcţii de vicepreşedinţi în partid.

"S-a decis foarte clar ca aceste protocoale cu sindicatele să înceteze după perioada electorală şi în cazul în care, în urma unor discuţii, se va considera necesar să se facă anumite colaborări punctuale cu anumite sindicate şi cu anumite patronate şi cu anumite asociaţii din România vor veni noii membri ai conducerii PSD în faţa Comitetului Executiv să spună explicit despre ce entităţi este vorba, cine le reprezintă şi ce tip de colaborare avem. Sub nicio formă nu s-a agreat formula de a deveni reprezentanţii acelor entităţi vicepreşedinţi naţionali, membri în Comitetul Executiv Naţional”, a adăugat Gabriela Firea.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.