Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Guvernanții iau doar măsuri traumatizante! Ei acuză cetățenii

Inquam Photos / George Calin
Gabriela Firea Adrian Streinu-Cercel

Liderul PSD București, Gabriela Firea, îi acuză pe cei de la PNL că nu au nicio empatie față de populație și arată că este posibil să avem un Crăciun închiși în case, asta pentru că actuala putere adoptă doar decizii ”traumatizante” pentru populație.

Citește și: Hotărâre a CNSU: cum poate fi îndepărtată masca în spațiile deschise. Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat/DOCUMENT

”Cei care insistā în aceste zile pe ideea de Crāciun în singurātate si cum va fi cu totul diferit fatā de alti ani - de parcā lumea nu ar sti -, sunt tot cei care ne transmiteau insistent cā nu vom avea un Paste “normal”. De parcā nu întelesese aproape toatā lumea situatia.

Ei ca ei, “specialistii”. Dar guvernantii, care nu stiu sa propunā altceva decât māsuri dure împotriva cetātenilor, se fac vinovati de transmiterea în masā a sentimentelor de deznādejde, depresie, tristete, neputintā.

La un moment dat, virusul va trece.

Dar a calculat vreun “expert” cât va dura si ce proces anevoios va fi sā-si revinā copiii, adolescentii, tinerii, chiar si adultii, dupā aceastā perioadā în care au fost învinovātiti si stresati, terorizati?În care singura politicā de sānātate publicā a fost “distantarea” de tot si toate?

Adevāratii specialisti si adevaratii conducatori sunt umani! Sunt receptivi la nevoile populatiei. Sunt plini de solutii salvatoare! Nu vin doar cu decizii traumatizante!

O natiune în care nu existā nicio urmā de empatie la nivel de conducātori, nicio grijā fatā de moralul oamenilor, este o natiune care va rāmâne cu sechele la nivel psihologic, în mentalul tuturor.”, scrie Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.