Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, întrebare pentru ministrul Cristiana Palmer: E și pamfletar sau ministru?

gabriela firea

Bucureștiul are probleme grave de mediu pe care Primăria Generală a Capitalei trebuie să le rezolve, pentru că are pârghiile necesare și responsabilitatea să o facă, dar doamna primar general, Gabriela Firea, evită dialogul cu Ministerul Mediului din considerente pe care nu le înțeleg, a declarat, marți, pentru AGERPRES, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer.

”Nu știu ce s-a întâmplat, se pare ca doamna Firea s-a pierdut cu firea...”, a afirmat Pașca Palmer. Primarul Capitalei i-a dat replica ministrului: ”e ministru sau e pamfletar?”, a întrebat Firea la Antena 3.

Citește și: FOTO Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu

”Avem grupuri de lucru, am lucrat cu Ministerul Mediului, cu Garda de Mediu, nu am înțeles reacția ministrului. Ori nu putea, ori avea un program încărcat, ori era în străinătate. I-am cerut azi să ne vedem la Primărie, nu a vrut. Nu cred că e o atitudine greșit să vină la Primărie să discutăm. I-am oferit o soluție neutră, un mic dejun de lucrul marți. Nu e nimic exploziv nimic, situația e sub control. Am discutat și la Bruxelles despre groapa de la Glina, despre incinerator. Sper ca doamna ministru, chiar dacă nu mă simpatizează personal. Înțeleg că e și pamfletar sau se ocupă de problemele de mediu? O aștept luni la o ședință de lucru a comandamentului, sau marți, la mic dejun.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Citește și: Doi studenți au făcut sex cu o pungă de plastic în loc de prezervativ: Cu ce s-au ales

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.