Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea lansează NUCLEARA: Liviu Dragnea mă SPIONEAZĂ! Are oameni la mine acasă, la Primărie

Inquam Photos
firea conferinta

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că Liviu Dragnea o spionează prin intermediul unor oameni plasați atât la Primărie, cât și la ea acasă. Firea a explicat că Liviu Dragnea îi sună pe cei cu care se vede și îi amenință să nu mai comploteze cu Gabriela Firea.

Citește și: SURSE - Pe cine vrea Liviu Dragnea în locul Gabrielei Firea: începe un RĂZBOI epocal, în cea mai mare organizație PSD

"Am informații certe că (Liviu Dragnea -n.r.) mă spionează, îmi urmărește activitatea, îmi urmărește chiar clădirea primariei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile și care ulterior au fost sunați direct de către dumnealui, mă refer la Liviu Dragnea, să fie întrebați de ce au fost la mine, dacă punem ceva la cale. Noi nu puneam nimic la cale. Aveam discuții absolut normale despre administrația publică locală, nu conspiram politic. Unii sunt colegi de partid, alții sunt oameni care au legătură cu partidul sau cu domnia sa, dar nu sunt membi și mi s-a părut șocant că în loc să fiu chemată să discutăm, să analizăm , așa cum a spus presei, s-a gândit că este mai bine să continue toată această stratagemă, să ascundem sub preș argumentele și practic să ne comportăm exact ca cei pe care oficial îi detestă. Spunea că sunt oameni în anumite zone care luptă inegal, care folosesc informații fără ca sursa sau calea de obținere să fie legală. Altfel nu pot să înțeleg cum de a recurs la această metodă, de a pune oameni, mă întreb de unde? Oare tot de la doamna Carmen Dan, care să supravegheze clădirea Primăriei, casa mea?", a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.