Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, mesaj despre urmaşul lui Dragnea: 'Fiecare dintre preşedinţii de organizaţii poartă în servieta sa bastonul de preşedinte al partidului'

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a ajuns la Congresul PSD de la Sala Palatului, iar primul mesaj transmis a fost unul de unitate, un apel la calm. De asemenea, Firea s-a referit şi la viitorul preşedinte al PSD, deşi azi nu se pune în joc funcţia ocupată de Liviu Dragnea.

"Eu le urez succes tuturor colegilor mei. Cred că fiecare dintre preşedinţii de organizaţii poartă în servieta sa bastonul de preşedinte al partidului, dar trebuie să fim buni colegi, trebuie să respectăm statutul şi alegerile care au fost democratice şi să nu ne imaginăm că putem să stricăm această ordine în favoarea noastră şi în defavoarea echipei politice. Românii aştepată de la noi să fim harnici şi competenţi la locul de muncă şi mai puţin apreciază disputele politice.

Cu siguranţă că nu creăm o impresie foarte bună când ne certăm între noi. Sunt convinsă că toţi colegii au de fapt gânduri bune. Probabil că nu de fiecare dată maniera de a exprima aceste gânduri a fost potrivită. Eu fac un apel la înţelepciune, la calm, la colegialitate. Să nu uităm că vine ziua de luni. Dacă rupem punţile dintre noi, ce vom mai face de luni înainte, pentru că avem proiecte comune? Dacă lăsăm ca astăzi să se spună lucruri foarte urâte, nu va suferi doar un om, ci vom suferi noi toţi şi vom deconta împreună. Sper să nu se întâmple", a declarat Gabriela Firea.

Vezi şi: Oamenii de știință trag un semnal de ALARMĂ: Magneții de pe frigider te-ar putea ucide

Primarul Capitalei s-a declarat încrezătoare în colaborarea cu Guvernul Dăncilă. "Încă nu pot afirma că este al treilea guvern cu care nu pot colabora. Dimpotrivă, sunt probleme, dar am apreciat faptul că doamna prim-ministru Viorica Dăncilă încă din prima clipă în care i-am transmis inventarul de probleme de la nivelul Primăriei Capitalei şi primăriilor de sector (...) a garantat o implicare fermă şi a dat termene limită pentru fiecare problemă. Am încredere, de această dată mi-a renăscut speranţa”, a afirmat Firea.

Gabriela Firea a mai spus că nu crede că PSD a scăzut în sondaje. Despre, protestatari, Firea a spus: "Suntem o ţară liberă, dar nu trebuie să încurajăm un climat de ură, de jigniri. Au venit să protesteze faţă de ce? Noi aici avem o întâlnire de partid. Este o reuniune a unei formaţiuni politice şi este dreptul nostru să ne întâlnim. Această activitate este aprobată de Primăria Generală atât pentru ce se întâmplă în interiorul clădirii, cât şi pentru ce este în exterior. Atât timp cât aici este un eveniment legal aprobat, cred că toţi ceilalţi trebuie să respecte acest lucru."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.