DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Gabriela Firea: 'Minciunile lui Plicusor Ban pot fi dovedite ușor, simplu. Cu documente'

Facebook
Gabriela Firea

Încā o dovadā a minciunilor pe bandā rulantā! Primarul dreptei unite în rele a lansat astăzi o nouă minciună grosolană. Ascunde faptul că totul este blocat în Primăria Capitalei, lucrări, investiții, documente, prin ieșiri fulminante în care minte și dezinformează cu nerușinare.

Dar, disperat să își ascundă lipsa de activitate și de implicare, nu face nici măcar minimul efort de a se informa înainte de a arunca pe piața acuzații extrem de grave.

Însă minciunile lui Plicusor Ban pot fi dovedite ușor, simplu. Cu documente.

Astăzi mă acuză că nu am vrut să semnez contractul pentru achiziția celor 100 de tramvaie. Minciună!

Iată dovada. Am semnat acest contract pe 19.10.2020, alături de reprezentanții directiilor implicate, persoane în viață, care pot confirma acest lucru (dacă semnăturile lor pe document nu sunt suficiente).

Citește și: Premieră ISTORICĂ pentru SUA: Donald Trump a fost pus sub acuzare, fiind singurul președinte care o pățește de două ori într-un mandat

Subliniez că am semnat contractul imediat ce a ajuns la cabinet, după încheierea tuturor aspectelor legale, nu am ezitat nicio secundă.

Potrivit prevederilor legale, contractul a fost transmis firmei castigatoare (prin email, în data de 26.10.2020), pentru a fi semnat și de catre conducerea acesteia.

Răspunsul societății a fost transmis pe 30.10.2020 (coincidență, la o zi după preluarea mandatului de către Plicusor) și propune câteva modificări de formă ale contractului (înlocuirea sintagmei Beneficiar cu Achizitor, de exemplu).

Este un tertip jalnic, pe care Plicusor l-a utilizat, pentru a ajunge el în situația de a semna respectivul contract, muncit de mine si echipa mea!

A mai facut-o și cu contractual pentu termoficare, pentru care am muncit eu și echipa mea 4 ani, contract ținut în sertar luni bune de catre guvern, pentru a aștepta să fie semnat de Plicusor.

Rușine!

O altă minciună spusă fără ezitare a fost aceea ca dacă eu aș fi semnat contractul, “ am fi avut deja tramvaie în București! “

FALS!

Conform contractului, Astra s-a angajat să finalizeze prototipul în 15 luni, în anul următor să livreze 37 de tramvaie, apot 48 și la final 15.

Deci, domnule primar mincinos, nu am fi avut cum să avem într-un timp atât de scurt, așa cum susțineți ridicol dvs, tramvaie în Capitală.

Mai am multe de spus pe acest subiect.

Pana atunci, un sfat gratuit pentru Mincinosul Dreptei Unite: să citească legislația privind achizițiile publice!

Și Codul Administrativ. Și Codul Muncii.

Primarul NU decide și nu are nicio implicare în realizarea unei licitații.

Primarul nu poate refuza semnarea unui contract (așa cum face el acum, refuzand să semneze orice hartie, fie că e vorba de autorizații de urbanism sau concedii medicale).

Primarul trebuie să respecte legea. Asta daca o cunoaște.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.