Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea nu își asumă înfrângerea: Abia mâine vom cunoaște rezultatele reale. Nu există învinși și învingători

gabriela firea verdict

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că cifrele publicate de exit-poll-uri nu pot fi considerate oficiale, tocmai de aceea le solicită tuturor celor din secții să stea la numărătoarea voturilor, abia mâine urmând să cunoaștem câștigătorul.

”Au fost condiții destul de grele, mai mulți oameni nu s-au prezentat la vot de teama de a nu se infecta cu noul coronavirus. Cu puțin timp în urmă s-au închis urnele de vot, practic, membri comisiilor vor prelua urnele. Spre dimineață vom știi rezultatul real al alegerilor din Capitală. Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ca urmare a unor sondaje de tip exit-poll, nu pot fi cele oficiale, de aceea nu avem învinși și învingători”, a spus Gabriela Firea.

Ea precizează că o va susține o declarație de presă luni dimineață în legătură cu rezultatele alegerilor din Capitală..De asemenea, ea mai acuză „campania electorală urâtă, degradantă făcută de candidatul dreptei aproape unite”.

Totodată, ea a acuzat „manipularea” făcută de partidele de dreapta în legătură cu Centura Capitalei, apă caldă, poluare, grădinițe sau creșe: „manipulări grosiere care vor fi decontate de ceio care nu au dorit să discutăm despre București, ci m-au asociat cu 10 august, cu care nu am avut nicio treabă, cu Ion Iliescu, cu Adrian Năstase și cu Liviu Dragnea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.