Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Nu s-a luat o decizie privind propunerea PSD de premier; doresc să candidez peste 4 ani la locale'

facebook.com/ Gabriela Firea
Gabriela Firea

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, joi, întrebată dacă Sorin Grindeanu va fi propunerea de premier a PSD, că nu a fost luată încă o decizie în acest sens, menţionând că ea doreşte să candideze din nou, după 4 ani, la alegerile locale.

"Noi aşa am decis, din momentul în care colegii noştri care au lucrat la programul de guvernare pe capitole şi secţiuni împreună cu domnul profesor Dâncu, colegul nostru Sorin Grindeanu să contribuie, ca noi toţi, dar şi să ajute la promovarea programului de guvernare. Nu a fost luată nicio decizie în acest sens, şi anume care este propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru. Însă ceea ce pot să vă spun încă de pe acum este că noi muncim şi suntem primii care am prezentat un program de guvernare profesionist (...), venim cu o ofertă clară pentru populaţie şi ne dorim să câştigăm alegerile şi să guvernăm. Ce decizii politice vor fi luate ulterior, e cu totul altceva, dar noi vrem să câştigăm şi să guvernăm pentru că avem oameni capabili în PSD, care pot să guverneze mult mai bine decât o face acum PNL", a afirmat Gabriela Firea la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

Întrebată dacă vizează o funcţie în Guvern, dacă PSD câştigă alegerile parlamentare, Gabriela Firea a spus că doreşte să candideze din nou, peste 4 ani, la alegerile locale.

"Eu îmi doresc cu ajutorul voturilor bucureştenilor să reuşesc să ajung senator, acum sunt candidat, să ajung senator în Senatul României, să îi reprezint acolo cu cinste, să fiu vocea lor în continuare. Îmi doresc ca peste 4 ani de zile, dacă voi fi sănătoasă, să candidez din nou la alegerile locale, pentru că eu cred că în administraţia publică locală am un cuvânt de spus, în urma experienţei pe care am căpătat-o în aceşti de 4 ani la Primăria Capitalei şi, din punctul meu de vedere, avem colegi foarte pregătiţi în PSD care să ocupe toate portofoliile guvernamentale", a adăugat Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.