Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea nu se teme de 'execuţiile' din PSD: 'Dacă cineva îmi doreşte capul, eu îl pun pe tipsie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea PSD

Conducerea PSD se reuneşte luni într-o şedinţă în care s-ar pune problema demiterii unor lideri care au obţinut rezultate proaste la alegerile locale. La sosirea la sediul PSD, Gabriela Firea a afirmat că nu se teme de demitere.

"La Bucureşti am obţinut un scor dublu faţă de alegerile europarlamentare - 33% la Consiliul General şi 38% la primarul general. Dacă cineva îmi doreşte capul, eu îl pun pe tipsie. Nu m-am agăţat niciodată de funcţii şi e ultimul lucru pe care l-aş face. (...) Eu am primit 250.000 de voturi şi mulţumesc tuturor. A fost o distanţă de 30.000 de voturi faţă de contracandiat, în condiţiile în care 65.000 de voturi au fost nule. Au fost foarte multe vicii", a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a comentat şi zvonurile că unii colegi din PSD nu ar susţine demersurile sale legale pentru lămurirea suspiciunilor de fraudă la alegeri. "Nu cred că cineva se opune aflării adevărului. Nu am simţit că sunt abandonată de colegii mei, chiar dacă asta s-a încercat să se sugereze", a precizat Firea.

Gabriela Firea a anunţat duminică seara că intenţionează să se adreseze Parchetului, pentru că este clar că alegerile locale din Bucureşti nu au fost corecte şi legale, fiind şi probe în acest sens. „Eu am spus că aceste alegeri dacă vor fi câştigate nu vor fi prin cinste, corectitudine şi prin valoarea candidaţilor, ci prin foarte multă manipulare şi posibil prin fraudă”, a adăugat primarul general în funcţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.