Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea o dă în judecată și cere intervenția DNA: 'Cu tot regretul, pentru că este femeie. Sunt minciuni sfruntate'

Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, își dă în judecată o fostă angajată. „Sunt minciuni sfruntate care ne fac foarte mult rău și nu vom sta fără să ne apărăm în justiție”, a declarat, pentru Digi 24, Gabriela Firea, după ce fosta șefă a ASSMB, Lavinia Coțofană, a afirmat că „în mandatul doamnei Firea, s-au plătit WC-uri de 230 de lei cu 3.500 de lei plus TVA”.

„Cu tot regretul, pentru că este femeie, dar o vom da în judecată pe această doamnă, care ne face atât de mult rău cu invențiile ei”, a spus Gabriela Firea, care a adăugat că luni dimineața va trimite o adresă la DNA pentru a le solicita o anchetă pe licitația realizată în 2010 pentru consultant și în 2012 pentru constructorul spitalului Victor Gomoiu „despre care transmite doamna respectivă tot felul de aspecte”.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

„Nu avem nimic de ascuns. Este o campanie de defăimare a mea și a prestigiului Primăriei Capitalei. Ce nu se înțelege este că doamna respectivă descrie o situație ipotetică, adică s-ar fi putut întâmpla, dar Primăria nu a acceptat acele plăți în afara contractului și considerate supraevaluate”, a punctat primarul general al Capitalei. „Majoritatea constructorilor pretextează că au muncit mai mult decât este prevăzut în contract. Poate uneori este adevărat, dar nu s-a plătit nimic de către Primărie. Doamna respectivă pretinde calomnios că prețul unei toalete a fost umflat, mințind că acel tarif este pentru un closet, nu pentru dotarea întregii încăperi de toaletă, care cuprinde: closet, chiuvetă, duș, calorifer, gresie, faianță, sistem de alarmare etc. Mergeți luni în spital să vedeți!”, a precizat Gabriela Firea.

Lavinia Coţofană, fostă directoare juridică a Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), a declarat că neregulile privind decontarea unor lucrări supraevaluate sau inexistente la Spitalul „Victor Gomoiu” din Bucureşti au început în mandatul fostului primar Sorin Oprescu, dar au fost „perpetuate” în mandatul actualului primar general, Gabriela Firea, care nu a denunţat contractul.

Citește și: Se anunță un protest de amploare duminică! Se iese în stradă împotriva Mafiei Lemnului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.