Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea la lansarea candidaturilor pentru PE: Îmi doresc ca toți să vină la vot. Locul III pe listă este onorant pentru mine

Facebook
psd pnl

Gabriela Firea figurează pe locul al treilea, deci pe un loc eligibil, pe lista pentru europarlamentare din partea PNL-PSD. Coordonatorul campaniei pentru alegeri locale pentru municipiul București a transmis un mesaj cu această ocazie, îndreptat în special către bucureșteni.

„România se poate dezvolta și mai mult doar dacă vom fi prezenți la masa deciziilor. Vom fi parte din Uniunea Europeană până la cel mai înalt nivel tocmai pentru că suntem o forță pe bătrânul continent! Țara noastră va trimite în Parlamentul European cea mai bună echipă!

Am fost prezentă astăzi la sediul Biroului Electoral Central, alături de președinții PSD și PNL, domnii Marcel Ciolacu și Nicolae Ionel Ciucă, dar și de ceilalți colegi candidați la Parlamentul European, pentru depunerea candidaturilor și a listelor cu semnături de susținerea a listei comune de candidați ale alianței PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare.

Ocup locul al treilea pe lista pentru alegerile europarlamentare și este onorant pentru mine, după activitatea politică și administrativă de până acum. Consider că și în Parlamentul European pot pune oamenii pe primul și voi lupta să ne fie tuturor mai bine.

Sunt președintele organizației PSD București și voi fi un reprezentant al tuturor bucureștenilor în Parlamentul European. Nu vom avea culoare politică în cel mai înalt for legislativ, ci vom lupta cu toții pentru România și români!

Îmi doresc ca pe 9 iunie, toți locuitorii Bucureștiului care poate și-ar fi dorit să fiu din nou primarul general al Capitalei să nu stea acasă, să iasă într-un număr la fel de mare la vot și pună ștampila pe lista alianței PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, unde îmi vor regăsi numele pe locul 3, dar și pe toți candidații susținuți de această alianță la primării și consiliile locale!

Vă mulțumesc de pe acum pentru susținerea continuă! Doar alături de dumneavoastră putem merge înainte!“, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.