Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, prima ieșire publică după ce înghețul a făcut prăpăd în București: 'Nu fugim de nicio responsabilitate'. Ce spune despre închiderea școlilor

digi24
gabriela firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat marți, după situația înghețului din weekend, că intervențiile au fost făcute la timp și au fost eficiente. „Nu fugim de nicio responsabilitate”, a subliniat primarul Capitalei.

„Intervențiile au fost făcute la timp, au fost eficiente. Noi nu fugim de nicio responsabilitate, dar trebuie să știți adevărul. Serviciul de salubritate și deszăpezire este delegat la cele șase sectoare ale Capitalei. Fiecare sector are un contract cu o companie de salubritate sau sunt sectoare care au propriile companii. (....) S-au făcut aceste lucrări. Într-adevăr au fost și neajunsuri, pentru că fenomenele meteo au fost grave”, a spus Gabriela Firea.

Scenariu de lucru în coaliție: Tăieri de posturi în ministere și agenții - surse

Cât despre închiderea școlilor, Gabriela Firea a afirmat că nu a primit nicio recomandare din partea ministerelor Sănătății și Educației, iar condițiile meteo nu impun această măsură.

„Noi avem o colaborare cât se poate de directă și cred eu colegială cu Ministerul Sănătății și cu Ministerul Educației. Iar din punct de vedere meteorologic, nu am înregistrat situația de anul trecut, când am înregistrat 60 de cm de zăpadă și -15 grade.”, a mai spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.