Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea promite să revitalizeze programele pentru tineri în noul mandat la Primăria Capitalei

Radu Pop
Facebook
firea ciolacu tineri

Candidata Partidului Social Democrat la funcția de primar general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a prezentat viziunea pentru un nou mandat într-o recentă declarație, punând accentul pe proiecte dedicate tinerilor. Firea, care a ocupat anterior poziția de primar general al Bucureștiului și de ministru al Familiei, subliniază importanța sprijinului și îndrumării pentru tineri, recunoscându-le rolul vital în mișcarea societății.

„La mulți ani tuturor tinerilor noștri și la mulți ani tuturor celor care se simt tineri în spirit și în suflet!

Tinerii sunt cei care pun lumea în mișcare și, dacă avem înțelepciunea să le fim alături, dacă îi sprijinim, îi susținem și îi îndrumăm, avem șansa să construim lumea pe care ne-o dorim pentru copiii noștri și pentru noi.

Am fost mereu și voi rămâne un partener al tinerilor, am susținut și promovat tineri - și în timpul mandatului de primar general, și în perioada în care am fost ministru. Din echipa mea de colaboratori au făcut și fac parte tineri.

Sunt mîndră că trei dintre proiectele dedicate tinerilor, pe care le-am pornit alături de echipa mea, la Ministerul Familiei - programul FIV, creditele Family Start și Student Invest - sprijină mii de tineri. Din păcate nu la fel s-a întâmplat cu proiectele pentru tineri pe care le-am inițiat cât am fost primar general, majoritatea fiind închis, iar Centrul pentru Tineret al Municipiului București fiind tras pe linie moartă.

Proiectele pentru tineri vor fi o parte importantă a programului de guvernare locală pentru mandatul meu ca primar general. Anunț o parte dintre ele:

Cardul pentru Tineret București – reluăm proiectul început în mandatul anterior și introducem mai multe reduceri și oferte pentru tinerii din Capitală.

Centre pentru Tineret – înființăm în fiecare sector centre unde tinerii vor participa la cursuri gratuite de calificare, IT, limbi străine etc.

Programul FIV – reluăm proiectul prin care sunt sprijinite cuplurile infertile și prin care s-au născut aproape 600 de copii în București.

Program de informare și consiliere anti-drog împreună cu instituții guvernamentale, Poliție, ONG-uri.

Târguri de job-uri pentru studenți și tineri, în parteneriat cu marile universități și companiile importante din București.

Dragi tineri, astăzi și în fiecare zi, sunteți motorul schimbării și aduceți energia care poate transforma comunitatea în lumea mai bună pe care ne-a dorim cu toții.

Vă încurajez să nu stați deoparte, să vă implicați, să vă faceți auzită vocea, să fiți parte a schimbării! Promit să vă fiu în continuare un partener loial, să vă ascult și să vă susțin să mergeți mai departe, pentru că doar #ÎmpreunăVomReuși”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.