Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea RĂBUFNEȘTE: 'Sunt civil, nu sunt nici acoperit, nici descoperit. Dădeam Bac-ul la Revoluție'

Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, marți, că la Revoluția din 1989 susținea examenul de Bacalaureat, că nu a făcut parte din nicio structură de securitate și că nu este „nici acoperit nici descoperit așa cum scriu tot felul de site-uri”, scrie Mediafax.

„Eram la Bacalaureat la Revoluție. Nu am fost membră a PCR, nu am fost membră a niciunei structuri de securitate. Sunt civil, nu sunt nici acoperit, nici descoperit, și nimeni nu crede aceste manipulări apărute pe tot felul de site-uri. Cred că adevărul va învinge”, a declarat Gabriela Firea după ce a ieșirea din Parchetul General.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost audiată la Parchetul General în dosarul violențelor de la mitingul din 10 august.

„A fost vorba despre elemente care sunt în responsabilitatea primarului general și în special cele privind autorizarea mitingului, solicitările, dacă acestea au fost sau nu aprobate, dacă a existat un organizator care și-a asumat responsabilitatea pentru organizarea mitingului de pe 10 august. Primarul trebuie să respecte legea 215 privind administrația publică locală, noi nu avem atribuții militare, de intervenție, să participăm sau să cunoaștem secrete de serviciu ale structurilor abilitate de lege să restabilească ordinea și nu putem coordona astfel de evenimente, de aceea nu puteam fi întrebată de acestea decât tangențial, cu privire la modul în care a fost promovat acest miting. Eu eram în delegație oficială la Tallinn", a declarat Gabriela Firea.

Citește și: George Maior, CUTREMUR după audierea în Comisia SRI: Am cerut să fie audiați Liviu Dragnea și Victor Ponta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.