Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacție la scrisoarea disidenților din PSD. Avertisment pentru Dragnea: 'Suntem suficient de mulți'

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea, unul dintre semnatari, iese la rampă după ce scrisoarea contestatarilor lui Dragnea a apărut în spațiul public.

„Vreau să fac următoarea precizare. Cele trei persoane care și-au asumat documentul, Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu și eu,  din care ați citat nu am făcut altceva decât, la propunerea colegilor noștri, să asumăm public acest document, să fim interlocutorii dumneavoastră, urmând ca în zilele următoare și alți colegi să-și spună punctul de vedere. Nu cred că era un element care să conteze, și anume numărul persoanelor care au semnat deja această declarație privind starea PSD. Suntem suficient de mulți președinți de organizații care aderăm în principiile din acest document, astfel încât el să nu mai fie luat în derâdere de domnul Dragnea. Demersul nostru e 100% responsabil, am gândit fiecare paragraf și fiecare element, cu gândul la mersul bun al țării. Nu am ajuns la acest moment în care să facem publice problemele din interiorul partidului pentru că nu știm să le rezolvăm, ci pentru că în interior nu am găsit, o perioadă lungă de timp, rezolvarea și pentru că discutam fără o finalitate”, a afirmat Firea, la Antena3.

Edilul Capitalei mai spune că Liviu Dragnea conduce patidul în mod autoritar.

„Am făcut aceste precizări pentru că știam că domnul Dragnea va ieși și va spune că de fapt dorim să construim autostrăzi și spitale, dar știți, eu de fapt , mă lupt cu Statul Paralel, cu protocoalele și cu anumite servicii speciale. Am subliniat și în acest document că ne poziționăm în aceeași manieră a condamnării tuturor formelor de abuz care s-au comis și a faptului că în continuare ele să nu mai existe printr-o legislație precară sau prin a adminte documente, protocoale, între instituții, astfel încît să fie încălcată și Constituția. Noi chiar credem în aceste obiective, nu doar de dragul de a ne apăra. Domnul Dragnea a reuși să-i convingă pe unii că el singur luptă împotriva abuzurilor și a principiilor constituționale care au fost încălcate în cazul unor procese. Nu este unul singur care luptă și noi trebuie să-i permitem ca această conducere pe care a instaurat-o, autoritaristă și personal doar de dragul că el este singurul care luppă cu steagul în față. Nu este așa” a mai declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.