Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacționează la acuzațiile că ar fi EXECUTAT o profesoară din București

facebook.com
Gabriela Firea primarie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, reacționează la informațiile care au circulat în mass media și pe rețelele de socializare, conform cărora ar fi dat ordin să fie executată o profesoară din București, după critici aduse primarului general. Firea susține că nu are nicio legătură cu destituirea profesoarei, ba mai mult arată că aceasta era suplinitor și a fost înlocuită de un profesor titular, care ceruse postul.

ALERTĂ - Decizia BOMBĂ a Curții Constituționale: Dragnea NU poate fi premier

Principalii lideri de opinie SCAD drastic în preferințele românilor. Cine rămân preferații/ sondaj

”Primarul General Gabriela Firea condamnă cu fermitate acest stil de a face jurnalism care contravine cu deontologia și regretă că mai multe instituții de presă au ales să încerce să inducă ideea că destituirea doamnei profesor Cristina Tunegaru ar fi fost făcută ca urmare a faptului ca doamna Tunegaru s-a exprimat critic la adresa Primarului General în această iarnă.

"Ca fost cadru didactic, știu că această meserie se face îndeosebi cu inima, le mulțumesc și acum profesorilor mei care au știut să ne încurajeze, pe mine și pe colegii mei din școală, liceu sau facultate, să nu renunțăm niciodată să facem ce ne dorim. Dascălii merită tot respectul și toată prețuirea noastră, fără profesori o națiune nu are viitor ", a afirmat Gabriela Firea.

Potrivit inspectorului general al Municipiului București, Florian Lixandru, dna profesor Cristina Tunegaru se afla pe un post de suplinitor la școala generală nr.95 din Capitală, post care a fost solicitat de un profesor titular, în condițiile formulate de lege”, sse arată într-un comunicat al Primăriei Generale, remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.