Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Victor Ponta: 'Toată ziua e cu mine în gură. Sunt muza lui?'

Inquam Photos
firea conferinta

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a dezlănțuit la adresa fostului lider al PSD Victor Ponta. Firea susține că Ponta încearcă să crească în sondaje atacând PSD în mod inutil.

"Domnul Ponta nu mai știe ce să facă să crească în sondaje și toată ziua este cu mine în gură. A terminat cu domnul Dragnea și a trecut la mine, doamna Dăncilă și doamna Vasilescu. Am văzut că a recitat dintr-o poezie pe care cred că nu o știe. A spus că la președinția PSD se bat trei doamne fără șanse. Doamna Dăncilă, doamna Vasilescu și într-un final, plin de zeflemea conchide 'Trei, Doamne, și toți trei'. Eu știam că acea poezie este despre un bărbat care și-a pierdut copiii pe front. Dacă Domnul Ponta nu știe acest lucru, e cam grav. O să îi trimit pe Whatsapp poezia.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție au EXPLODAT - Scrisoare către Iohannis și Dăncilă pentru ELIMINAREA împuternicirii obedienților în funcții de șefi

A terminat răfuiala cu domnul Dragnea, acum începe cu doamna Dăncilă. Nu aștept să mă laude domnul Ponta, dar nici toată ziua cu mine în gură. Ce sunt eu? Muza lui politică", a declarat Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.