Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea s-a dus pe șantierul inaugurat de Orban cu focuri de artificii: Nu a găsit nici picior de muncitor/ VIDEO

Facebook
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost la șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat cu focuri de artificii în prezența premierului Ludovic Orban. La fața locului, nu erau nici muncitori, nici utilajele specifice unui șantier.

Citește și: Un TSUNAMI de concedieri lovește România: Încă 500.000 de români vor rămâne fără serviciu

”Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un... foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.
Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni.”, arată Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.