Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea s-a pozat în biroul de primar și îi transmite un mesaj lui Nicușor Dan: 'I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it'

facebook.com/ Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul încă în funcție al Bucureștiului, a publicat pe pagina sa de Facebook o poză din biroul de la Primărie. Mesajul său a venit în ziua în care Nicușor Dan, edilul ales în urma alegerilor locale din 27 septembrie, acuză că „se tergiversează deliberat” preluarea mandatului.

"Sunt încă aici. Încă lucrez. Tot ca oțelul. Și mie îmi place", a scris Gabriela Firea, pe Facebook, încă actualul primar al Capitalei.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Nicușor Dan a spus, joi, că preluarea mandatului său va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri în instanță. El o acuză pe Gabriela Firea că și-a pus subordonații să semneze aceste contestații, fără ca ea însăși să semneze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.