Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, salariu de 10.000 de lei pe lună la Primăria Capitalei

evz.ro
gabriela firea congres PSD

Primarul general Gabriela Firea a avut anul trecut un salariu de 119.000 de lei, adică aproximativ 10.000 de lei pe lună, potrivit declaraţiei de avere pe care Firea a publicat-o recent. De asemenea, edilul deţine bijuterii şi tablouri în valoare de 240.000 de euro, relatează mediafax.

În comparație cu 2016, când Gabriela Firea a deținut funcția de primar începând cu a doua jumătate a anului și a câștigat peste 39.000 de lei, în 2017, edilul general a câștigat 119.000 de lei în calitate de primar al Bucureștiului, adică aproximativ 10.000 de lei net pe lună.

Potrivit declarației de avere pe care edilul a publicat-o recent pe site-ul instituției pe care o conduce, Gabriele Firea deține bijuterii din aur, metale prețioase și tablouri care însumează 240.000 de euro.

La capitolul terenuri, Gabriela Firea deține șase astfel de bunuri, dintre care trei intravilane, unul extravilan și două forestiere, la care primarul deține o cotă parte. În ceea ce privește autoturismele, Gabriela Firea declară că deține o singură mașină, marca Mercedes, cumpărată în anul 2010.

De asemenea, în aceeași declarație a primarului general apare și venitul soțului ei, primarul comunei Voluntari, care anul trecut a încasat din această funcție un venit de peste 81.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.