Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei chiar de ziua soțului: Aveți oamenii care pot transforma Bucureștiul în bine

Inquam Photos / Octav Ganea
firea ciolacu firea

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei chiar de ziua soțului: Aveți oamenii care pot transforma Bucureștiul în bine

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei,"" și-a depus candidatura chiar de ziua onomastică a soțului. La BEM a fost însoțită de președintele PSD, marcel Ciolacu, dar și de alți lideri ai partidului social-democrat.

„Am depus candidatura acum pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. (...) Mulţumesc tuturor, am reuşit şi să strângem semnăturile şi să ne mobilizăm. Aveţi în faţa dumneavoastră oamenii care transformă Bucureştiul în bine, care pot să facă diferenţa, care vor pune capăt ineficienţei, lentorii şi a tot ceea ce s-a întâmplat, din păcate, nu foarte bun în ultimii ani în Bucureşti, pentru că dezvoltarea nu a existat şi acolo unde proiectele au pornit, ritmul a fost unul de melc. Ce propunem noi? O administraţie dinamică, o administraţie eficientă, bazată pe colaborare cu ministerele, cu Guvernul, cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică.

(...) Oamenii ne pot ierta dacă greşim, dar nu ne pot ierta dacă arătăm că nu ne pasă. Vreau să îi mulţumesc sincer domnului premier Marcel Ciolacu, pentru toată susţinerea din această perioadă. Sunt absolut sigură că va susţine la nivel guvernamental toate proiectele bune pentru Capitală. În aceşti ani, doar două sectoare au avut noroc: Sectorul domnului Robert Negoiţă şi al lui Daniel Băluţă, în rest Evul Mediu”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai spus că „avem nevoie pentru o capitală modernă, în primul rând, de o echipă de o echipă determinată, muncitoare, sinergică, dornică să muncească, să muncească real şi să comunice cu cetăţenii, pentru că şi acest lucru este extrem de important”.

„Oamenii ne pot ierta dacă greşim, dar nu ne pot ierta dacă nu ne pasă şi nu le arătăm că ne pasă de fiecare în parte, fie că este vorba despre tineri, despre copii, despre femei, bărbaţi”, a completat Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.