Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea și-a donat procentul din impozitul pe venit Asociației Taxiul cu bomboane

Facebook
gabriela firea taxiul cu bomboane

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anunțat că a redirecționat procentul din impozitul pe venit către Asociația Taxiul cu bomboane. Ea le-a mulțumit reprezentanților asociației că au readus „zâmbetul copiilor din spitale”.

„Anul acesta am decis să redirecționez procentul din impozitul pe venit către Asociația Taxiul cu bomboane. De la 2% am ajuns acum la 3,5%. Puteți face la fel și voi, către asociația sau fundația pe care o apreciați. Este o redirecționare, nu o donație”, a scris Gabriela Firea, duminică, pe Facebook, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Suntem în alertă! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a depistat carne de pui cu gripă aviară

Edilul a felicitat „întreaga echipă de la Taxiul cu bomboane pentru că obțin cu multă dragoste și implicare ceva minunat : zâmbetul copiilor din spitale. La cât mai mulți copii însănătoșiți și fericiți!”.

Asociația Taxiul cu bomboane a pornit de la o inițiativă a taximetristului Ion Cristian Roman, în primăvara anului 2012, care a vrut să transforme călătoria clienților prin București într-un specială. Astfel, clienţii primeau bomboane, puteau asculta o muzică plăcutapsau puteau primi un tur inedit al Capitalei.

Citește și: Oreste lansează un avertisment serios pentru PNL, PMP și USR: ‘Dacă nu vor începe cu adevărat’

Taximetristul s-a gândit, ulterior, că ar putea să strângă cărți și jucării pentru copiii din spitale, urmând ca în fiecare sâmbătă să meargă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”, potrivit descrierii afișate pe site-ul Asociației.

„Taxiul are acum câteva curse cu destinaţie deosebită: spitalele de pediatrie şi la şcolile cu nevoi speciale din Bucureşti. Voluntarii ajung acolo pentru a aduce zâmbete copiilor bolnavi dar şi celor cu dizabilităţi. Cu alte cuvinte, Taxiul cu Bomboane este ecologic, funcţionează cu dragoste, dragostea celor care aleg să împartă timp liber, îmbrăţişări şi poveşti, copiilor care au nevoie de speranţă şi încurajări”, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.