Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea şi Dan Tudorache, întâlnire cu reprezentanţii patronatelor

Senatorul Gabriela Firea, candidatul Alianței PSD+UNPR la Primăria Capitalei, si Daniel Tudorache, candidatul Alianței PSD+ UNPR la Primăria Sectorului 1, au fost astăzi prezenți la o întâlnire cu 200 de reprezentanți ai Patronatelor si ai agentilor economici care au parteneriate cu acestea.

"Am condus trei societăți comerciale, vă înțeleg foarte bine grija pentru a asigura, lună de lună, plata salariilor și de a vă dezvolta cât mai bine activitatea în mediul concurențial. Cu ajutorul Dumneavoastră, voi putea rezolva multe probleme de interes comun. Ma refer la o reașezare a taxelor și impozitelor locale, pentru a nu se constitui intr-o piedică in dezvoltarea activității Dumneavoastră. Sunt deschisă total la dialog și vreau să fim o echipă. De aceea, aștept propuneri din partea Dumneavoastră pentru a desemna un reprezentat al Patronatelor, care sa faca parte din echipa mea de consilieri personali, la Primăria Capitalei. Avem nevoie de soluții concrete pentru problemele de zi cu zi", le-a comunicat celor prezenți Gabriela Firea, candidatul Alianței PSD+UNPR la Primăria Capitalei.

Zona Metropolitană, problemele de la RADET și RATB, extinderea liniei de metroul București-Pipera si catre Aeroportul International Otopeni, nemulțumirile taximetriștilor din Capitală au fost cateva din subiecte puse în discuție de cei prezenți la întâlnire.

"Voi discuta cu toate asociațiile de transportatori pentru a găsi cele mai bune soluții în rezolvarea problemelor. Taximetriștii din București sunt nemulțumiți de cei din Ilfov și invers. Împreună vom rezolva toate nemulțumirile, doar prin dialog si implicare".

Amenajarea unui centru pentru promovarea mediului de afaceri reprezintă o altă prioritate.

Conturarea progresivă a Zonei metropolitane București prin extinderea controlată a activităților economice în vederea ridicării gradului de urbanism a zonei din preajma Bucureștiului, investițiile în cercetare pentru a se dezvolta o forță de muncă activă și profesionalizată, susținerea împreună a construirii unui centru metropolitan de creație si inovare la standardele europene sunt alte puncte importante ce fac parte din programul de guvernare locală al candidatului Alianței PSD- UNPR, Gabriela Firea, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.