Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea spune 'PAS' Congresului PSD: 'Nu mă tem de competiție'. Motivul invocat de vicepreședintele social-democrat

Inquam Photos/Octav Ganea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunțat luni că nu va participa la Congresul PSD pentru că are programată o intervenție chirurgicală. Întrebată dacă va candida la o funcţie în conducerea PSD, Firea a spus că nu, însă a precizat că nu se teme de competiție.

Gabriela Firea a LUAT FOC după cearta cu Traian Băsescu: ' Domnul Băsescu spunea numai minciuni aseară. Era frenetic'

„Nu vor fi scoase la concurs ca la multinaţională decât poziţia de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar - cele care sunt interimar. (...) Nu pot să particip la congres pentru că exact în acea perioadă eu am programată acea intervenţie chirurgicală. Teoretic, orice se poate reprograma, că doar nu mă operez în străinătate la un profesor mare care nu mă primește decât în ziua și la ora `D`...Mă operez în România, la Institutul Cantacuzino, cu aceiași medici extraordinari cu care am fost și în operația anterioară. Nu mă tem de competiție, dar trebuie să-ți dorești foarte mult un anumit lucru. Sunt mai multe aspecte pe care nu vreau să le spun în fața dvs. Ele trebuie spuse în partid și acolo or să rămână. Ce citesc pe site-uri după ședințe mă îngrozesc. Am citit un editorial, o doamnă care spunea că mi-am reinventat o boală (...) Nu sunt genul să îmi pun piciorul în gips și să fug de o competiție”, a spus Gabriela Firea, la sediul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.